(Swedish) Håll koll på Kina med InBeijing

(Swedish) Håll koll på Kina med InBeijing

Vänner,

Förutom att fotografera arbetar jag även som kommunikatör med siktet inställt på Kinas marknad, framförallt via film på Stockholm Shanghai Film Production. Således ser jag det som min plikt att tipsa om vettiga platser där du som svensktalande kan hitta information om Kina.

Se detta som en form av ”shoutout”… Gör man sån’t på bloggar? Here goes:

Jojje Olsson är en journalist och fotograf som bor i Beijing och levererar till TT, Sveriges radio, Aftonbladet med flera. Hans bulletin, InBeijing, hittar du här. Jag hade äran att springa på honom på världsutställningen i Shanghai 2010 när jag arbetade där som fotograf och press officer. Jag fick tyvärr tacka nej till att gå på klubb med Jojje eftersom jag hade annat för mig just då, men jag har följt honom flitigt på Twitter, Facebook och Flickr sedan dess. Gör det du också!

Vänligen,

Paul

PS. Skriver han något ovettigt stöder jag det självfallet inte 😉 DS.