(Swedish) Photos: Barnrytmik @ Kulturfyren

(Swedish) Photos: Barnrytmik @ Kulturfyren

Hej vänner (bildgalleri nedan)

I torsdags höll Christina Brinnen i en Barnmusiksession i Kulturfyren på Skeppsholmen i Stockholm. Både stora och små, men framförallt små, fick leka, sjunga och dansa tillsammans. Föräldrarna och en viss fotograf blev hänryckta även de och stämde in i sången och leken. En härlig torsdagsmorgon! I galleriet nedan ser ni ett urval av de bilder som togs, lågupplösta. Dessa tillställningar hålls några gånger till under resten av sommaren, för mer info se På gång i Kulturfyren.

PS. Tack till Roger som fixade fika. DS.

>>> FÖRÄLDRAR! <<<

Om det är någon som (trots att vi fick ert godkännande) motsätter sig användningen av en viss bild här på Abrigo media, får ni höra av er så plockar jag bort bilden i fråga. Om ert barn inte finns med ska jag kika efter i arkivet och försöka hitta andra bilder.

Önskar ni köpa högupplösta utskrifter säljes dessa i olika storlekar, på canvas, fotoposter och fotopapper – kontakta mig.

Previous

 

Ses nästa gång!